![]() |
معلومات عن هدا الدواء
السلام عليكم. انا استعمل محلول اسمه )tabernil total اضعه لببغائي في الماء بشكل متقطع.لاني ليس لدي معلومات عنه.ممكن حد خبير يوضح لي في ما ينفع هدا الدواء وهل له سلبيات وطريقة الاستعمال ارجوكم.وتقبلو مني فائق الشكر والاحترام.:o:) مع العلم انه في قارورة تشبه قطرة العين و لون المحلول ارونج او ليموني.
|
رد: معلومات عن هدا الدواء
اين الردود يا خبراء
|
أخوى كيف تضع دواء لببغائك ونت ما تعرف يخص ماذا ولا تعرف كيفية الاستعمل على اى أساس وضعته لببغائك ؟ |
البياع مدنيش معلومات قال لي انو فيتامين
|
انا استخدم هذا الدواء واشتريته من البيطري وهو عباره عن فيتامينات للطير وعلى ما اعتقد قالي مره في الاسبوع والكميه ثلاث قطرات فقط في الماء
الدواء عباره عن فيتامينات للطير |
عادي استعمله بدون سبب
|
إلي يعرف إيراني يترجم
با سلام به دوستان و همراهانی که تلاش میکنند با کمک همدیگه روز بروز پرورش قناری را علمی تر و منطقی تر نماییم هوا در اکثر نقاط ایران خنک شده و بالطبع قناریها دارن بالا میان و نرها شروع به خواندن میکنند و ماده ها یواش یواش آماده میشوند البته در نقاط جنوبی کشور قناریها یا تو جفتن و یا بزودی جفت میرن و این بخاطر تفاوت وضعیت آب و هوایی در اون مناطق است از نکات مورد توجه یکی تامین نیازهای ویتامینه بدن پرنده است همینطور تامین کلسیم مورد نیاز پرنده است از عوارض کمبود کلسیم قرار دادن تخم لمبه و همینطور میتونه موجب مرگ جوجه در درون تخم گردد برای از بین بردن باکتریهای بدن پرنده میتوان قبل از جفت کردن آنها یکدوره آنتی بیوتیک مصرف نمود زیرا باکتریها این قابلیت را دارند که از پدر و مادر به درون تخم منتقل شده و موجب مرگ جوجه ها درون تخم یا چند روز پعد از بیرون امدن از تخم میشود برای دوستانی که تعداد کمی قناری دارند برای تامین کلسیم میتونند از calcio تابرنیل و برای تامین ویتامین و اسید آمینه از total تابرنیل استفاده نمایند اما برای دوستانی که پرورش دهنده میباشند و تعداد زیاد قناری پرورش میدهند دو محصول را در پایین بعد از پاسخ به پرسشها معرفی میکنم . |
ليش انكلو شو هاد
|
ممتاز الفيتامينات مفيده للطيور بس بدون كثره
وتأكد من البيطري او من صيدلي بيطره للطيور |
جميع الأوقات بتوقيت GMT +3. الساعة الآن 01:49 PM. |